Game i flere timer

Har du prøvet at sidde der og game hele dagen, der er kedelig vejr udenfor, så hvad ellers skulle du lave? Livet er godt, dine venner er online, du har heldet og evnerne med dig i dag. Du stacker en masse kills ind og du mærker den der høje følelse man kan få, når spil bare bliver fede! Men pludselig kommer det noget ind, som ødelægger din sjov, fuldkommen!

Pludselig begynder dine øjne at gøre ondt! Ud af det blå bliver din dejlige dag fuldkommen ødelagt og du kan ikke fortsætte med at have det sjovt! Jo mere du spiller, des mere ondt gør det. Du bliver nødt til at slukke for det hele. Men det behøver du ikke at gøre mere med gamer briller.

Gamer briller er for rigtige gamere

Grundet til at du kan få ondt i dine øjne, efter at have spillet for lang tid, er fordi du kigger ind i en skærm for lang tid ad gangen. Skærmen sender nemlig stråler ud, som ikke er gode for dine øjne, hele tiden. Det ødelægger faktisk dine øjne, bare en lille smule ad gangen.

Men hvor oftere og jo længere du spillere, og jo tættere på skærmen du sidder, des mere destruktiv kan det være for dine øjne! Derfor kan du godt bruge nogle gode gamer briller!

Det gamer briller gør ved skærmen, er det samme som solbriller gør mod solen. De beskytter dine øjne mod de farlige stråler. Men i modsætning til solbriller, så gør gamer briller ikke rummet mørkere, så du får ikke nogle forhindringer i dine evner eller din oplevelse.

Din gaming vil blive fuldkommen den samme, men nu beskytter du bare dine øjne. Nu ødelægger du ikke dine øjne! Gaming er sjovt. det skal ikke være farligt eller dårligt for nogle dele af din krop! Så få dig nu de gamer briller!

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*