Gode høretelefoner til smartphones

Genopliv din smart- eller iphone med et sæt nye høretelefoner fra headaudio.dk, de fører alle de kendte mærker inden for producenter af kvalitets høretelefoner.

Det er ikke nogen hemmelighed at de fleste mobiltelefoner bliver leveret med et headset af gennemsnitlig kvalitet. Det er heldigvis blevet bedre med årerne, men er din smartphone ikke en high end, så er der stor chance for at dit headset er middelmådigt, eller værre!

Personligt har jeg selv benyttet Shure SE215 i flere år, de har en fantastisk lyd til prisen og en god passform. Jeg har dem altid på når jeg er ude at løbe, samt når jeg er på vej igennem byen på cykel eller med det offentlige. De er med rette blandt Shures absolutte bedstsælgende for lyden er god, og kvaliteten rigtigt hårdfør. En af de ting som jeg har haft god glæde af er de udskiftelige kabler, samt at man kan skifte selve ørepropperne.

Min kæreste har Jabra sport headsets som jeg har lånt nogle gange, og de er også rigtigt gode. Dog giver de udskiftelige dele ved Shure SE215 dem et klart forspring.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*