Hvorfor bruge ServiceNow?

Hvilken ekstra værdi kan ServiceNow gøre for dig og din virksomhed. ServiceNow klassificere som Software as a service management Provider (ERP) Enterprise Resource Planning og kan hjælpe din virksomhed at mere effektiv kommunikation og uddeling af opgaver. Hvis du har en større organisation og de kommunikere på tværs af afdelinger vil ServiceNow gøre underværker, man kan bruge systemet igennem internet og betyder men ikke er bundet til det samme interne netværk for at gøre brug af platformen. Derudover tilbyder ServiceNow et overblik over dine software licenseres for den samlet organisation, samt en plan over hvornår udløbsdatoen på licenserne skal fornyes.

ServiceNow tilbyder derudover ”Intelligent Automation Engine” for brugere af platformen hvilket de gør godt. Dette gør din virksomhed i stand til at være meget mere fleksible i organisationen, for grunden til den effektive Machine learning, sortere og indlære programmet hele tiden hvad skal prioriteres først samt uddelingen af prioriteret opgaver på tværs af afdelingerne. ServiceNow vil også hjælpe med at lave præcise analyser og benchmarking af afdelinger og ansatte så i kan trimme og optimere mest muligt.

ServiceNow kan være med til at reducere dine omkostninger markant i sparet arbejdsgange og større overblik over organisationen. Derudover strømliner den din kommunikation i organisationen og gemmer alle samtaler, hvor fejlfindingen af eventuelle problemer kan løses.  

Automize kan hjælpe med at opsætte platformen for dig i virksomheden, samt give dig rådgivning om de moduler i platformen som du måske kunne gøre brug af. Automize formål er at være din førende It-leverandør og løse din virksomheds it-problemer. Derudover vil vi hjælpe med at vedligeholde og opdatere dine applikationer, samt programmere individuelle specielle løsninger for at opfylde dine behov. ServiceNow er specielt designet til at opfylde store virksomheders behov, samt hjælpe jer med at holde styr på jeres aktiver. Kontakt Automize nu og få en konsultation, samt et uforpligtende tilbud. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*