iPad reparation Viborg ordner min skærm

På ferie hos farmor og farfar

Da jeg var yngre, blev mine søskende og jeg tit sendt på ferie til vores farmor og farfar der boede i Viborg. De boede ude på landet, og det var derfor meget spændende i forhold til det byliv vi kom fra. Derovre kunne vi lege i halmen, fodre en masse dyr og køre i traktor med farfar. Sommetider var vi derovre hele sommeren, og så hyggede vi os med at bage pandekager, hente æg med mere. En sommer kan jeg huske, at jeg havde taget min nye iPad med derover, for jeg ville vise farmor og farfar den.

En dag da vi legede i halmen, tog jeg en masse billeder af deres stald, og her kom jeg til at tage den på staldens betongulv. Skærmen gik da i stykker på den, og jeg begyndte derfor at græde. Jeg løb ind til farmor, der straks kiggede på den. Hun kunne ikke lave den, og hun foreslog da, at vi kørte ind til byen, hvor der sikker var nogle der kunne lave den.

 

Reparationen

Dagen efter kørte vi ind til byen, og her fandt vi en butik, der kunne ordne skærmen på den. Butikken hed iPad reparation Viborg, og som navnet indikerede, reparerede den iPads. Ved reparation af skærmen, skulle jeg undvære den i en hel uge, og dette blev jeg også ked af. Som ugen gik glemte jeg helt at jeg havde den, og da ugen var gået fortalte farmor mig at vi skulle hente den.

ipadJeg havde helt glemt det, men jeg blev rigtig glad, da hun fortalte mig det. Det var som at få en iPad igen. Da vi kom hen til butikken, fik jeg den i hånden, og det var så god som ny. Nu besluttede jeg mig for, at jeg ville passe bedre på den. Da sommeren var gået sagde vi farvel til farmor og farfar og tog toget hjem til mor og far.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*