LG G2 MINI – DEN FØRSTE KOMPAKTE MODEL I G-SERIEN

G-serien bliver tilgængelig for endnu flere, når førsteklasses design og smarte funktioner fra LG’s prisbelønnede G2-model, igen finder plads i den kompakte mellemklassemobil G2 Mini

KØBENHAVN, 24. februar 2014 – LG Electronics præsenterer virksomhedens første kompakte smartphone i G-serien, G2 mini, på Mobile World Congress (MWC) 2014. G2 Mini er udviklet som en mindre version af den prisbelønnede LG G2, og introducerer G2’s eksklusive brugerfunktioner og design til et bredere publikum. G2 Mini beholder også det innovative Rear Key-design, som første gang blev introduceret i G2. Med henblik på at gøre LG’s ydelser tilgængelige for en bredere målgruppe, er nogle af brugernes foretrukne favoritfunktioner fra G-modellernes brugerflade, såsom KnockOn, Guest Mode og Plug&Pop, også at finde i G2 Mini.

– G2 Mini handler om at tage det bedste fra brugeroplevelsen i den prisbelønnede topmodel G2 over i denne mere kompakte mellemklassemodel, og på den måde give millioner af kunder muligheden for at tage del i LG’g premium-oplevelse, siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for mmobiler hos LG Electronics. G2 Mini er en perfekt balance mellem et moderne design i en kompakt størrelse, i kombination med en praktisk brugeroplevelse, der ikke går på kompromis med ydeevnen.
LG G2 MINI – DEN FØRSTE KOMPAKTE MODEL I G-SERIEN
Kompakt ydre – stor skærm – kraftfuldt batteri

Skærmens størrelse på smartphone-markedet vokser stadig stødt. I premium-kategorien er det normalt med skærme med 5-tommer eller større, og i midtersegmentet ser vi ofte skærme med omkring 4.5 tommer. Med en skærm på 4,7 tommer og en imponerende hardware som er uovertruffen i sin klasse, forventes G2 mini at imødekomme brugernes behov for en praktisk smartphone, hvor skærm, pris og batteri er i topklasse.

Den 4,7 tommer store skærm og et batteri på 2440 mAh er begge øverst oppe i deres egen klasse, samtidigt med at den lyse og farverige IPS-skærm og kraftfulde quad-core processor giver en enestående brugeroplevelse. Desuden lanceres G2 Mini med Android 4.4 KitKat, med henblik på at give den mest opdaterede og optimerede Android-oplevelse.

Tilgængelighed

LG G2 Mini vil være tilgængelig i andet kvartal af 2014. Prisen, samt en mere præcis tilgængelighed, annonceres tættere på lanceringen.*

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*