Mine modificerede høretelefoner

Jeg skulle have nye billige hovedtelefoner, det gamle sæt kunne ikke mere. Jeg bruger mine hovedtelefoner til mit arbejde, ikke at jeg er telemedarbejder, studiemusiker, DJ eller noget andet fancy noget, jeg er jord og betonarbejder, og jeg har modificeret mine høretelefoner på rimelig meget.

De bliver skilt helt ad og bygget ind i min sikkerhedshjelm, så det skal ikke være nogle af de dyre mærker som Shure, Grado, Bayerdynamic, eller eller små fancy in ear, det skal helst være store og tætsluttende hørebøffer, der lukker al anden lyd ude, en hydraulisk borehammer kan larme ret voldsomt. Derfor har jeg også tilføjet en hovedtelefon forstærker.

Nogle af kollegerne har de hjelme med indbygget radio i høreværnet, det var derfra jeg fik ideen, jeg er bare ikke så meget til at høre radio, jeg kan bedre lide at lytte til den musik jeg har på telefonen, men headsettet som fulgte med til telefonen kan bare ikke holde baggrundsstøjen fra en byggeplads ude, men så må man være lidt kreativ.

Jeg ville gerne tage æren for min special modificeret sikkerhedshjelm, for selv om jeg er vild med teknik og elektronik, er jeg er ikke uddannet elektronikmekaniker, så jeg er stolt over at have kreeret den mest hi tech sikkerhedshjelm man kan forestille sig, nu hvor jeg har udskiftet høreværnet med rigtige hørebøffer.

Udover at jeg kan høre musik i super kvalitet så har jeg fået fastgjort mikrofonen fra telefonens headset i hageremmen så den stort set ikke kan ses og ikke er i vejen, så jeg kan også tale i telefon, uden mester ser det.

Jeg bruger som regel en hel dag på at finde de bedst egnede hovedtelefoner, der ikke noget jeg kan få andre til at købe eller købe på nettet, de skal prøves på før jeg køber, det er vigtigt at de er behagelige at have på da jeg bruger dem hver dag og hele dagen. Det er et krav du har hjelmen på når du er på byggepladsen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*