Nexus 5 kan nu fås i rød

– En rød version af Nexus 5 fra LG og Google kommer til Danmark i slutningen af marts og sætter kulør på udbuddet af smartphones i topsegmentet.

KØBENHAVN, 4. marts 2014 – Den populære smartphone-model Nexus 5, som er resultatet af et samarbejde mellem LG og Google, lanceres nu i Danmark i en rød version. Nexus 5 er den
første Google-telefon, som kommer til at findes i tre farver; rød, hvid og sort. Den populære mobil, som blev lanceret i oktober 2013, er blevet rost for sit elegante design og funktioner. Nexus 5 er udrustet med en Qualcomm Snapdragon 800-processor, en højtopløselig Full HD IPS-skærm på
fem tommer og har den seneste version af Googles operativsystem, Android 4.4 KitKat.

Nexus 5 kan nu fås i rød
Nexus 5 kan nu fås i rød

Nexus-modellerne fra LG har altid handlet om at gøre tingene anderledes og de forbrugere, som deler denne filosofi, har været vores mest loyale fans, siger Susanne Persson, nordisk produktspecialist for mobiler hos LG Electronics. Vi har viderebragt denne tanke i denne sporty røde version af Nexus 5, som vi tror, kommer til at fange interessen hos de forbrugere som kan lide at udtrykke sig lidt mere dristigt.

Pris og tilgængelighed

Den røde Nexus 5 lanceres i begrænset oplag i Danmark og forventes at være tilgængelig fra og med slutningen af marts, til en cirkapris på 3.295 kr.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*