Sådan hjælper otiumstole med sædeløft plejepersonale

Når der skal findes nye, eller ekstra møbler til indretning af fællesrum, spisesale eller lejligheder, så er der rigtig mange ting, der er vigtige at overveje, for det er ikke bare dem, der skal sidde i stolen, der kan få glæde af en stol med sædeløft, det er også personalet, der ellers skulle hjælpe med at løfte eller støtte på vejen op.  Er I på udkig efter nye otiumstole, er her derfor et par ting i kan overveje:

Komforten

Jo ældre man bliver, des mere støtte er det også rart at have, når man skal sidde og slappe af. Derfor er det ikke nødvendigvis den dybeste og mest bløde stol, der er den bedst løsning, for det kan både være svært at komme ned og svært, at komme op igen.

Komfort handler i høj grad om støtte, indstilling og armlæn. Derfor kan du med en otiumstol med elektrisk sædeløft give den bedste støtte og komfort samtidig med at du gør det til en leg at komme ud af stolen, når dagens andre gøremål kalder.

Det rent praktiske

Som plejepersonale er der rigtig mange tunge løft og hårdt fysisk arbejde i løbet af en dag og derfor er hjælpemidler, der kan lette arbejdet altid en velkommen tilføjelse. En otiumstol med elektrisk sædeløft giver både den, der sidder i stolen mulighed for at blive mere selvhjulpen og ikke skulle vente på hjælp. Det giver muligheden for at indstille sæde og ryglæn, så der bliver plads til en god lur og samtidig kan der tilkøbes en fodskammel, der højner komforten endnu mere.

Når det kommer til personalet, kan fjernbetjeningen bruges til at hjælpe den siddende op i en stilling, hvor vedkommende selv kan rejse sig resten af vejen og derved ikke skal støttes eller løftes ud af stolen. Det sparer på løftene, og give både den siddende og plejepersonalet mere frihed og komfort.

Rent praktisk er stolene både et godt valg til fællesstuer, men også et rigtiggodt valg til private hjem eller værelser, hvor der er en kæmpe fordel at have muligheden for at få hjælpe til at komme op.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*