Storbyen er vokset til noget fantastisk

motoriseret

For en uge siden var jeg en tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Her blev jeg konstant passeret af folk på løbehjul med motor og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forfærdet og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at køre rundt på de her nye maskiner, og hvordan fungerede de egentlig.


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Voi, Lime eller Circ. Måske skulle jeg selv prøve disse motoriserede løbehjul, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så derfor søgte jeg hurtig på rabatkode til Wind, som var det program jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en liste af rabatkoder, der var der også en del andre interessante kampagnekoder som du kunne tage i brug. Hvis du ikke har prøvet det før – så kast dig ud i det – det var ret underholdende!

Byens rum fra funktionalitet til sanselighed

Men en muse i ryggen begyndte jeg at tænke oplevelser i det urbane rum i en radikalt anderledes form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny ParkMan rabatkode, – den havede jeg også fundet på nettet. Herefter gik jeg over til den skaterpark som du kan finde i Fælledparken – du ved tæt på Rigshospitalet og børnenes vandlegeplads i Fælledparken. Jeg havde fornøjelsen at prøve at køre på de hersens inliners, som er en slags rulleskøjter. Men der er kun hjul på en række. Det er derfor de hedder inliners. Det er faktisk ganske morsomt, og selvom jeg var pakket ind beskyttelsesudstyr til håndled, knæ og albue – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så lykkedes det mig faktisk at få et par skrammer.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og endte med benene i vejret og rumpen i asfalten.


Herefter var der et par unge knøse der lige ville høre mig om jeg kunne tænke mig at være med i deres spil da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det var i noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg spillede med på fortrød at jeg spillede med dem. Det endte i hvert fald med at blive et ret stort nederlag til os, men det var sjovt at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At skyde pile med flitsbue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med airsoft pistoler udendørs på Hardball Heaven banen i Hillerød og sidst men ikke mindst at slippe ud af escape rooms i DownTown.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*