Tid til Minnesotakur

Nu hvor jeg efterhånden har haft det samme misbrug i mange år, så er der heller ingen tvivl om, at det har været noget hårdere end man lige skulle tro, og derfor mener jeg altså også, at det er ved at være tid til Minnesotakur. Jeg kan vist ikke komme udenom det, og når det først er gået op for en, så gælder det jo virkeligt også bare om at komme godt i gang med sin Minnesotakur.  Det er altså ret fedt, og du er jo ganske enkelt bare nødt til at overveje dette, og så finder du også ret hurtigt ud af, at meningen med din Minnesotakur er ret simpel. Det er altså slet ikke dumt, og jeg vil da virkeligt mene, at du på et eller andet tidpsunkt også er nødt til at give mig ret i dette. Det er altså som om, at jeg eferhåenden har trukket den ud i lang tid nok, og derfor mener jeg altså også, at det er ved at være tid for mig, til at indse at vejen frem for mig, helt klart vil være at lære mig selv lidt bedre at kende. Det er altså ret fedt at tænke på, og jeg syntes sådan set bare, at du skal begynde at overveje, om vi skal i en Minnesotakur sammen.

Samme Minnesotakur

Det er jo ikke nogen dårlig ide, at starte sammen i en Minnesotakur, og det er jo helt klart en af de måder, man kan få det bedst med sig selv, og jeg syntes sådan set også, at du skal begynde at overveje at gøre dette. Det er altså slet ikke nogen dårlig ide, og jeg vil helt klart også mene, at du skal begynde at overveje dette, og så vil du også ret hurtigt komme til at få lige netop den Minnesotakur du har brug for. Det er altså virkeligt ikke dumt, og jeg mener helt klart, at det efterhånden er ved at være tid for dig, til at vores helt egen Minnesotakur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*